Reservering aanvragen

Een reserveringsaanvraag voor een verblijf in Onder de Schoppe kunt u doen via het formulier op deze pagina. Na ontvangst van uw reservering nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen voor u een reservering wilt doen, neemt u dan gerust contact met ons op.

De oude gebinten van vakantiewoning Onder de Schoppe zorgen voor een uniek karakter.

Voor welke verblijfsduur kiest u?

Als u een verblijf in Onder de Schoppe wilt boeken, dan heeft u keuze uit drie opties:

  • Lang weekend (vrijdag t/m maandag)
  • Midweek (maandag t/m vrijdag)
  • Week (maandag t/m maandag of vrijdag t/m vrijdag)

Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor een langer verblijf in de vorm van een combinatie van bovenstaande opties, mits de beschikbaarheid dit toelaat.

Aankomst- en vertrekdagen zijn maandag en/of vrijdag. Inchecken kan vanaf 15.00 uur, uitchecken dient voor 10.00 uur te gebeuren.

Wat is inbegrepen in de prijs?

De genoemde prijzen zijn gebaseerd op één- of tweepersoons gebruik van de vakantiewoning. De bedragen zijn inclusief opgemaakte bedden, badhanddoeken, keukenlinnen, wifi en gebruik van wasmachine en droogtrommel. Er gelden verplichte bijkomende kosten voor eindschoonmaak (€50,00 per verblijf) en toeristenbelasting (€1,50 per persoon per nacht). Onze Finse saunabarrel (incl. badjassen en grote badlakens) kan tegen een meerprijs (lang weekend: 50 euro, midweek: 60 euro, week: 95 euro) worden bijgeboekt. U kunt deze optie aangeven bij uw reservering (via het online formulier onderaan de pagina).

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen voor u een reservering aanvraagt, neemt u dan gerust contact met ons op.

Reservering aanvragen

Door het formulier in te vullen dient u een aanvraag voor reservering in. Uw reservering is dan nog niet definitief. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering te bevestigen. Uw gegevens zijn bij ons in vertrouwde handen. Meer hierover in onze privacyverklaring.

Beschikbaarheid

Bekijk de beschikbaarheid van de vakantiewoning om te zien of deze in de door u gewenste periode beschikbaar of reeds geboekt is.

Naam*
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ