Ontdek de Achterhoekse omgeving

Een verblijf bij Onder de Schoppe staat garant voor rust en ontspanning. U heeft vanuit de vakantiewoning en vanaf het riante terras een prachtig weids uitzicht over het Achterhoekse coulisselandschap. Het is de perfecte uitvalsbasis om heerlijke wandelingen en fietstochten te maken. Heeft u al zin om de Achterhoekse omgeving te verkennen?

Fietsen en wandelen in de Achterhoek

Vakantiewoning Onder de Schoppe is de ideale uitvalsbasis om fietstochten of wandelingen te maken in de Achterhoek. De vakantiewoning is direct gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes, zoals de knooppuntenroutes, waarmee u de mooiste plekjes in de omgeving ervaart. U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen in de natuur en onderweg een drankje drinken of hapje eten bij een van de vele horecagelegenheden. En komt u na uw prachtige fietstocht weer terug bij de vakantiewoning, dan kunt u uw fietsen veilig stallen in uw eigen berging waar u ook de accu van uw elektrische fiets alvast kunt opladen voor uw volgende tocht.

Goed om te weten
  • Vakantiewoning Onder de Schoppe is direct gelegen aan mooie wandel- en fietsroutes.
  • Aparte berging voor het stallen (en opladen) van uw fietsen.
  • Uniek en weids uitzicht over de prachtige landerijen en grazende koeien.

De leukste activiteiten in Lievelde en omstreken

Er is de directe omgeving van Onder de Schoppe meer dan voldoende te doen en te beleven. Weet u al wat u allemaal gaat doen tijdens uw verblijf bij ons? We hebben onze aanraders voor u op een rijtje gezet.